Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Peräkylä Open 03.04.2008

Mäkkylän Mammutti ja Susanna näyttivät muille -tai ainakin Pehtoorille- kaapin paikan


Ruusulankadun Keilahalli jaksaa hämmästyttää keilailevaa maailmaa: vuodesta toiseen he ovat valmiita ottamaan joukkomme vastaan.
Seuran johdollisista paineista vapautunut Mäkkylän Mammutti kävi Kauklahden Kotkan kanssa armottoman kamppailun, mutta viime kierroksilla Mammutti heitti virstoja väärään kuin Hannu Siitonen ja Kotka joutui antautumaan pisteen erolla. Toisessa päässä Susanna voitti Teräsmiehen rinnanmitalla.
Äitiyslomalta paluun kansainvälisille kilpakentille tehnyt Ikurin SirQ kolkutteli palkintopallia yllättävällä suorituksellaan.
Tuttuun tapaan myös Suomen ampumahiihtomaajoukkue huoltoryhmineen oli mukana, mutta pienempiin kilpailuihin tottuneina rihtaus tarkentui lämmittelykierroksille.

Nuorten haastajien sarjassa ennätystaso

Poikien sarjassa Petteri kaatoi keiloja siihen malliin, että edessä lienee nousu yleiseen sarjaan! Harrinkaan tuloksella ei aikuisten high-end -piste-ennätykseen olisi ollut mitään asiaa.
Tyttöjen puolella Emma ja Henriika keilasivat paremmin kuin kertaakaan kilpailujen naisten/tyttöjen sarjassa kukaan aiemmin.

Onnittelut voittajille ja osanottajille!

Tulokset - Tulevaisuuden lupaukset

Susanna 140
Suinulan Teräsmies 126
Paloheinän Pantteri 118
Ikurin SirQ 113
Ristijärven Ohiampuja 96
Hyinkään Stoppari 96
Iin Puhuri 86
Kurikan Kuningas 83
Kauklahden Kotka 76
Mäkkylän Mammutti 75

Tulokset - Haastajat A

Petteri 110
Harri 54

Tulokset - Haastajat B

Henriika 46
Emma 19

 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies